Interactie tussen merk en doelgroep

ONDERDEEL VAN DE MARKETINGCOMMUNICATIEGROEP

Online marketing bureau

Hét online marketing bureau in Veenendaal

0318-584 300
Maak vrijblijvend een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak

BIMBIM online marketing is hét online marketing bureau in Veenendaal. BIMBIM richt zich op de interactie tussen uw merk en doelgroep door middel van een gedegen internet marketing strategie. Wat ons bedrijf uniek maakt is dat wij ons daadwerkelijk focussen op de realisatie van uw internet marketing doelstellingen. Hoe kan dat? Horen wij u terecht vragen. Dat kan doordat wij onafhankelijk zijn. Doordat wij luisteren naar uw vraag. Maar met name doordat wij 'nee' durven te zeggen.

BIMBIM online marketing

“BIMBIM is kritisch,” wordt ons vaak verteld. Want uw vraag, is dat ook daadwerkelijk uw probleem? Weet u zeker dat dáár de schoen wringt? Door onze onafhankelijke blik, onze middelenvrije denkwijze en onze focus op het behalen van uw (online) doelstellingen bekijken wij uw vraag op een andere, en kritische manier. En met resultaat. BIMBIM online marketing heeft verschillende bedrijven op het gebied van online marketing geholpen door niet direct met hun initiële opdracht in zee te gaan, maar te kijken naar wat zij wilden bereiken en op basis hiervan een effectiever online marketingplan voor te stellen. 

Bent u nieuwsgierig geworden naar een vrijblijvend gesprek? Sinds 2005 vindt u ons in de oude directeurswoning van de Ritmeester Sigarenfabriek in het hartje van Veenendaal. Maar wij zijn natuurlijk ook ten alle tijden telefonisch te benaderen via 0318 - 555 075 of bel naar de 06 van Wim de Kleuver via +31(0) 6 25 01 81 88. Wij maken graag met u kennis!

BIMBIM online marketing