Interactie tussen merk en doelgroep

ONDERDEEL VAN DE MARKETINGCOMMUNICATIEGROEP

Online leads genereren

Optimaliseer uw lead generation!

Toont u wel de juiste interesse in uw leads?

Benut de kennis van uw doelgroep voor effectieve online marketing.

Maak vrijblijvend een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak

Online lead generation; een steeds vaker gehoord begrip in de marketingwereld. Doet u al aan het vergaren van leads in ruil voor relevante informatie? (Indien nee, lees dan lead generation.) Indien ja, zet u dat op een strategische manier in? En weet u ook zeker dat dit werkt of niet effectiever kan? 

Online lead generation

Wat vindt uw potentiële klant nu daadwerkelijk interessant? En hoe bindt u hen het best aan uw merk? Wij kijken graag met frisse blik nogmaals naar uw huidige strategie en onderzoeken de interesses en behoeften van uw doelgroep.

Lees ook alles over:

SEA-optimalisatie
Usabilityscan
Social Media Strategiecheck

Case: Fiscaalfit.nl

Van Braak Accountants vroeg BIMBIM Nieuwe Media mee te denken over de optimale werving van nieuwe leads/klanten. Tijdens de strategische sessies ontdekten wij mogelijkheden om op een gemakkelijke manier direct leads binnen te halen. Daarom ontwikkelden we de per doelgroep een actiestie (FiscaalFit.nl) met de belofte dat iedere organisatie met fiscaal advies flink geld kan besparen. Via een snelle test op de site weet de bezoeker direct of er belastingvoordeel te behalen valt en of een second opinion zinvol is. Een online campagne, social media, freepublicity in de vakbladen en gefaseerde direct mailings ondersteunen de actiesite. Een belbureau verzorgt de follow-up. Het resultaat is zeer positief: er wordt dagelijks een structureel aanbod van kwalitatieve leads gegenereerd waar ook concrete klanten uit voort zijn gekomen.