Interactie tussen merk en doelgroep

ONDERDEEL VAN DE MARKETINGCOMMUNICATIEGROEP

conversie usability

Verhoog de conversies met uw usabilityscan!

Kruipt u weleens in de huid van uw bezoeker?

Maak met een usabilityscan de hiaten in uw site zichtbaar.

Maak vrijblijvend een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak

Uw strategie is bepaald: u heeft een duidelijk beeld van wie u bent en wat u aan wie wilt verkopen. De vormgever heeft een prachtig webdesign opgeleverd. De bezoekers van uw website zijn één druk op de knop verwijderd van een aankoop of offerteaanvraag. Maar de bezoeker klikt niet. 

Soms denkt men een goed ontwerp en een duidelijke structuur te hebben op de website. Vaak blijkt dit toch niet het geval. Aan de hand van een usabilityscan kunnen wij beoordelen of uw website ook daadwerkelijk net zo gebruiksvriendelijk is als u denkt.

Wij zien het klikpad dat uw bezoeker aflegt op uw website en waar de aandacht op gericht is. Valt die ene button voor de offerteaanvraag wel genoeg op, is de navigatiestructuur wel zo helder als u dacht, is de belangrijkste informatie wel zichtbaar voor de bezoeker?

Aan de hand van de analyse van deze usabilityscans adviseren wij u hoe u uw website kunt optimaliseren en zo uw omzet-conversies verhoogt. Uiteraard kunnen wij ook uw website op basis van de juiste strategie en doelstellingen ontwikkelen. 

Lees ook alles over: