Interactie tussen merk en doelgroep

ONDERDEEL VAN DE MARKETINGCOMMUNICATIEGROEP

Google AdWords campagne

SEA: realiseer uw online doelstellingen!

Op zoek naar resultaat met online adverteren?

Bereik meetbaar betere resultaten met zoekmachine-adverteren.

Maak vrijblijvend een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak

SEA staat voor Search Engine Advertising en houdt het adverteren op Google in. Het betaalde gedeelte binnen de zoekresultaten dus. SEA kan verschillende doelstellingen realiseren.

Online marketing Notaris Ottens

SEA kan bijdragen aan een grotere naamsbekendheid, kan engagement en merkvoorkeur creëren bij uw doelgroep of kan direct bijdragen aan een stijging van uw omzet.

Voor elke doelstelling hanteren wij een aparte strategie. Of we ons nu moeten focussen op het aantal leads naar uw website, of het aantal conversies, we houden altijd uw doelen in het oog.

Aan de hand van een grondig doelgroeponderzoek brengen wij het zoekgedrag van uw potentiële klant in kaart. Zo kunt u inspelen op de termen waarop uw doelgroep zoekt. Wij ontwikkelen een zoekwoordstrategie waardoor uw vindbaarheid in zoekmachines optimaal is. Uw advertentie wordt bij de juiste zoekopdrachten vertoond en heeft de juiste trigger. Zo zien uw potentiële klanten u nooit meer over het hoofd!

Lees meer over SEA…

Lees ook alles over:

Zoekmachine-optimalisatie (SEO)
Social mediamarketing
E-mailmarketing

Case: Ottens

Om Notaris Kantoor Ottens van meer directe leads te voorzien adviseerden wij een strategische inzet van meerdere landingspagina’s in combinatie met aparte SEA-campagnes. De verschillende landingspagina’s richtten zich elk op een aparte doelgroep en bevatte een directe, duidelijke informatie en hierdoor een laagdrempelige call-to-action. De juiste bezoekers werden getrokken door duidelijke en doelgerichte SEA-advertenties en specifiek ingezette zoekwoorden. Deze heldere aanpak heeft veel conversies opgeleverd in de vorm van directe, online klanten voor Ottens.