Interactie tussen merk en doelgroep

ONDERDEEL VAN DE MARKETINGCOMMUNICATIEGROEP

SEO strategie

SEO-campagnes vergroten relevante traffic naar uw site

Beloont Google uw site met een hoge ranking?

Verbeter uw positie door slim gebruik van tekst en techniek.

Maak vrijblijvend een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak

Heeft u een goede website maar een slechte ranking? Bent u klaar voor groei maar heeft u onvoldoende traffic of een hoge bounce rate? Dan is het goed om uw SEO-strategie eens onder de loep te nemen. 

Marketing Dishman Netherlands

Zoekmachine-optimalisatie komt van het Engelse woord Search Engine Optimization (SEO). SEO richt zich op het optimaliseren van uw ranking binnen de onbetaalde zoekresultaten in Google; het organische gedeelte. SEO bestaat uit de techniek van uw website, content en de linkbuilding.

Onze online marketeers zijn Google Qualified en helpen u op zowel technisch als communicatief vlak bij de optimalisatie van uw website. Wij helpen u hoger te scoren op de voor u relevante zoektermen/keywords wat zorgt voor meer relevante en terugkerende bezoekers. Daarnaast is SEO essentieel om uw product of dienst te promoten, uw naamsbekendheid te vergroten en meer leads en sales te vergaren. 

Versla uw concurrentie door een hogere positie in Google en zorg voor meer waardevolle traffic. Neem nu vrijblijvend contact op om te zien of uw website goed is ingericht voor SEO!

Lees meer over SEO...

Lees ook alles over:

Case: Dishman

Op basis van een sterke strategische profilering zijn de vier verschillende productcombinaties van Dishman vertaald in vier nieuwe websites en een portal. Naar aanleiding van diepgaand klantonderzoek en uitgebreide concurrentieanalyses werd duidelijk dat er veel kansen liggen op het gebied van zoekmachine optimalisatie. De meest strategische oplossing was om per pagina één product te behandelen en gebruik te maken van slimme zoekwoorden in combinatie met sterke metabeschrijvingen. De SEO van Dishman is ingericht voor zowel Engels- als Nederlandstalig publiek. Door de SEO-inzet aan te sluiten op het zoekgedrag van de doelgroep kan Dishman haar doelen behalen: meer leads en meer klanten.