Interactie tussen merk en doelgroep

ONDERDEEL VAN DE MARKETINGCOMMUNICATIEGROEP

Campagne Info Support

Bedrijfsfilms: boeien en binden

Geen helder beeld van online video?

Breng uw bedrijf met één klik in beweging.

Maak vrijblijvend een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak

Een bedrijfsfilm geeft uw website een andere dimensie. Met een video prikkelt u de kijker, en vertelt u op een snelle manier uw verhaal. Of dat nu gaat om het geven van een ‘kijkje in de keuken’ of het aanzetten tot actie: een bedrijfsfilm boeit de kijker, en laat niet meer los.

Strategische campagne

Op basis van uw input en doelstellingen, ontwikkelen wij vanuit onze communicatie-expertises een strategisch concept en organiseren wij de opnamen en de montage.

Zet uw merk of product in de spotlights met een bedrijfsvideo! Neem contact op.

Lees ook alles over:

Webfotografie
ICT-Applicaties
Games

 

Case: Info Support

Info Support zocht naar de ideale invulling van vier specialistische IT-functies. Op basis van strategische employment branding (het laden van Info Support als een sterk werkgeversmerk) zijn wij een wervingscampagne gestart: Start Boarding Now. De bedrijfsvideo’s maakten hier een belangrijk onderdeel van uit. In de jobvideo’s vertellen vier IT-professionals over hun unieke klantprestatie en hoe zij jou (de kijker) als toekomstige collega meenemen naar het hoogst bereikbare IT-niveau. Start Boarding Now bleek zo goed binnen Info Support te passen dat zij de vacaturesite uitbreiden naar alle functies binnen Info Support.

 

Bekijk hier de video's: