Interactie tussen merk en doelgroep

ONDERDEEL VAN DE MARKETINGCOMMUNICATIEGROEP

Webapplicatie

ICT-applicaties voor efficiënte en effectieve processen

Werkt u vaak op de automatische piloot?

Maak dan kennis met ICT-applicaties.

Maak vrijblijvend een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak

Het internetlandschap is constant in beweging. Dagelijks zijn er nieuwe technische ontwikkelingen en veranderingen. Onze interesse ligt in het bijhouden en het aanvoelen van de opkomende trends en deze kennis slaan we op en vormen we om tot klantgerichte oplossingen. 

Webapplicatie AXA Bike

Naar aanleiding en analyse van uw vraag bieden wij u een strategische oplossing op maat die leidt tot de automatisering van uw bedrijfsprocessen. Dit kan zowel om webbased als niet-webbased applicaties gaan. Dat wil zeggen: applicaties die wel of niet via het web toegankelijk zijn (zoals een intranet). We werken onder andere met PHP en Java, maar kiezen altijd de juiste tool op basis van de job.

ICT-applicaties hebben immer als doel om bedrijfsprocessen efficiënter en effectiever te laten verlopen. Dit levert tijdsbesparing op, minder FTE’s en dus meer winst. Daarnaast zorgt het voor overzichtelijke en transparante procedures.

Kies ook voor de efficiëntie van ICT-applicaties, neem direct contact op om te kijken naar de mogelijkheden.

Lees ook alles over:

Case: Axa Sleutelservice

Axa Bicycle components, vroeg ons om mee te denken over een nieuwe website, waarin de website van de business line fietsonderdelen beter tot zijn recht kwam. Axa gaf in de gesprekken aan dat zij op zoek waren naar een totaalontzorger die rekening houdt met verschillende zaken. Eén hiervan is de ICT-Applicatie in de website: de sleutelservice.

Via www.axa-stenman.com heeft de bezoeker de mogelijkheid te zoeken op sleutelnummer, waarna ze de bijbehorende sloten te zien krijgen. Doordat we deze applicatie gekoppeld hebben aan de productiemachine is er een geautomatiseerd proces tot stand gekomen dat zorgt voor een goed ingericht logistiek proces. Hierdoor werkt Axa aanzienlijk effectiever en is hun winst sindsdien enorm gestegen.