Interactie tussen merk en doelgroep

ONDERDEEL VAN DE MARKETINGCOMMUNICATIEGROEP

Mobile apps

Mobile Apps: ga mee in de wereld van tablets en smartphones

Heeft u elke oplossing binnen handbereik?

Get smarter met slimme apps.

Maak vrijblijvend een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak

De vlugge opkomst van smartphones en tablets geven een nieuwe dimensie aan het internet. Want de toename van deze technische apparaten gaan gepaard met de groeiende behoefte aan mobile apps. Deze toepassingen bieden nieuwe mogelijkheden om de interactie aan te gaan met uw doelgroep. 

Mobile app weergave

Of u nu een informerende of entertainende app wilt: om uw custom applicatie waarde te geven is het verstandig om te beginnen met een slimme strategie. Er is tenslotte een wildgroei aan apps en maar een beperkte ruimte op de smartphone van uw doelgroep. Dit betekent dat uw app in ieder geval relevant, veilig én gebruiksvriendelijk moet zijn. 

Het grote voordeel van mobiele apps is dat deze applicaties de betrokkenheid met uw doelgroep vergroten en hen uw merk op een ander manier laten beleven. Het zorgt ervoor dat werkprocessen worden versneld door een geautomatiseerde aanpak waardoor u geld bespaart op uw bedrijfsvoering en personeel. Daarnaast is een belangrijke bijkomstigheid dat mobiele platformen op een laagdrempelige manier de ruimte bieden om direct te betalen wat de verkoop bevordert.

Ga met de tijd mee, speel in op de behoefte van uw doelgroep en vergroot de betrokkenheid met uw merk. Maak nu vrijblijvend een afspraak om te zien wat de strategische inzet van een mobile app voor u kan doen!

Lees ook alles over:

Functionaliteiten van een mobile app

Een app kan over verschillende functionaliteiten beschikken. Wij denken graag met u mee:

Nieuws-feed
Twitter-feed
Push berichten
Locaties
Audio podcasts
Audio stream
Aanbiedingen en deals
Contactinformatie
Agenda
Fotogalerij
Video’s
Menukaart/assortiment
Lidmaatschappen
Website of webshop
In-app reclame
Profielpagina
Social media