Interactie tussen merk en doelgroep

ONDERDEEL VAN DE MARKETINGCOMMUNICATIEGROEP

Webdesign

Webdesign en webdevelopment: door strategie naar een resultaatgerichte website!

Helpt design uw bedrijf wel verder?

Over goed design hoeft u maar één keer na te denken, net als wij.

Maak vrijblijvend een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak

Wij zeggen altijd: iedereen kan een website maken! Maar slechts enkelen doen dit vanuit een goed doordachte internetstrategie. Hoe effectief is uw site? Wat zijn uw doelen? Wie is uw doelgroep? Hoe zet u uzelf in de markt? En welke siteopbouw is het meest effectief (zie A/B-testen)? Deze vragen worden vaak niet meegenomen, en dat is zonde.

Usability

Goede vindbaarheid van uw website

Een goede website heeft een mooi webdesign, is gebruiksvriendelijk, beschikt over open source technieken (waaronder Typo3), maar moet zonder twijfel gebaseerd zijn op een goed doordachte internetstrategie. Op basis van deze strategie ontwikkelen wij een passend webdesign voor uw website, die gemakkelijk geïndexeerd kan worden door zoekmachines (SEO, SEA). Zo bent u er zeker van dat uw site effectief is.

Responsive design

We maken uw site op maat en eventueel responsive. Dat houdt in dat uw site zichzelf aanpast wanneer hij bekeken wordt op een smartphone of tablet. 

Kies voor een website die werkt! Neem contact op voor een strategische intake.

Of lees nog meer over webdesign en webdevelopment...

Lees ook alles over:

Case: Vakgroep Erfgoed Hoveniers

Vakgroep Erfgoed Hoveniers (VEH) benaderde ons met de vraag hoe zij hun vereniging beter zichtbaar kan maken. Want meer bekendheid en erkenning voor hun vak, leidt uiteindelijk tot meer opdrachten voor de leden, en meer leden voor de vereniging. Op basis van strategische sessies schreven wij een uitgebreid marketingcommunicatieplan met een middelenmix waar de website de belangrijkste rol in speelt. De website is volledig responsive gebouwd waardoor het design, passend bij de vakgroep, ideaal zichtbaar is in elke browser en op elk device.