Interactie tussen merk en doelgroep

ONDERDEEL VAN DE MARKETINGCOMMUNICATIEGROEP

Webfotografie

Webfotografie in uw online strategie

Verstaat u de kunst van sprekende beelden?

Versterk uw bedrijfsimago met unieke fotografie.

Maak vrijblijvend een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak

Fotografie raakt. Waar woorden uw boodschap vertellen, zet beeld uw verhaal kracht bij. Beeld brengt beleving. Beeld kan uw doelgroep verbazen, verrassen, verleiden, nieuwsgierig maken. Kán, inderdaad. Want ook fotografie hoort, voor een effectief resultaat, onderdeel uit te maken van uw online strategie. Niet zomaar mooie plaatjes, maar beelden die ook daadwerkelijk bijdragen aan de realisatie van uw communicatiedoelen. 

Webfotografie Sirjon

Wij helpen u graag met het vertellen van uw verhaal op een strategische en effectieve manier. En boren voor de uitvoering alleen de allerbeste professionals in ons netwerk aan. Professionele fotografie is een belangrijke factor binnen uw (online) communicatieboodschap. Het zorgt voor een betrouwbare en deskundige indruk van uw bedrijf en schept beleving en gevoel bij uw merk of product.

Welk verhaal wilt u vertellen? Maak vrijblijvend een afspraak om te zien wat wij voor u kunnen doen.

Lees ook alles over:

Web- & SEO-copywriting
Bedrijfsvideo
Webdesign & Webdevelopment

Case: Sirjon

De initiële vraag van Sirjon richtte zich op de ontwikkeling van drie websites. Naar aanleiding van strategische sessies hebben wij deze websites ingezet met informering en branding als doel. Hierbij was fotografie een zeer belangrijk onderdeel. Sirjon onderscheidt zich van hun concurrenten door de uitgebreide aandacht voor hun cliënten. En vanuit die gedachte hebben wij gekozen voor de inzet van gepersonaliseerde foto’s. De warmte en de passie die de medewerkers voor hun werk en cliënten hebben komt hierin zeer duidelijk naar voren. De sitebezoekers reageerden enthousiast doordat de foto’s herkenning oproepen. Tegelijkertijd geven de foto’s een betrouwbare, professionele en prettige indruk van de organisatie en haar sfeer.