Interactie tussen merk en doelgroep

ONDERDEEL VAN DE MARKETINGCOMMUNICATIEGROEP

webshop

E-commerce: een professionele en effectieve webshop

Staan de deuren van uw webshop al wijd open?

Maak e-commerce succesvol met de juiste strategie en online marketing.

Maak vrijblijvend een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak

Online aankopen nemen steeds meer toe. Bestedingen verschuiven van offline naar online. Een webwinkel biedt uw klant dag en nacht, en waar dan ook ter wereld, toegang tot uw assortiment. En kiest u voor een slimme communicatiestrategie, dan scoort u meer klanten dan ooit!

Kiezen voor een webshop is tegenwoordig heel gebruikelijk. De webwinkel kan op zichzelf staan, of ondersteuning bieden aan de verkoopcijfers van een daadwerkelijk bedrijf. Kiezen voor een webshop gaat ook gepaard met de benodigde voordelen. Zo kan een webshop door de automatisering van processen zorgen voor flinke kostenbesparing. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van uitgebreide statistieken waarmee u meer te weten komt over uw bezoekers, hun interesse en het bestelproces. En kunt u, door de gegevens die u via de shop verzamelt zorgen voor een goede binding met uw klant wat zich uit in repeat orders. Na een positieve ervaring van een eerste bestelling, plaatst uw klant gemakkelijker een tweede. Of een derde.

Strategische online promotie van uw webshop

Maar wij zorgen ook voor het cruciale proces dat plaatsvindt vóór de eerste bestellingen: de (online) promotie en het opbouwen van uw klantenbasis. Op basis van uw wensen zullen wij hier een effectieve strategie bij ontwerpen die kan bestaan uit e-mailcampagnes, online advertenties, zoekmachine-optimalisatie of social mediamarketing. 

 Voordelen BIMBIM Nieuwe Media

  • Effectieve en professionele webshop met uitgebreide statistieken
  • Advies van ervaren online marketeers
  • Full service: hosting, webshop, zoekmachine-optimalisatie (SEO, SEA) en andere (online) promotie
  • Eenvoudig zelf te beheren webshop

Behoefte aan een webshop die uw doelen nastreeft? Neem direct contact op!

Lees ook alles over:

ICT-Applicaties
Mobile Apps
Webdesign & Webdevelopment